Forlanga eller inte?

Sa har ligger det till. Jag maste skicka in min forlagningsanmalan inom tva dagar, jag vet dock inte sjalv om jag vill forlanga ar ratt redo att fa aka hem men familjen har vill att jag stannar. Jag maste iaf skaffa tre credits innan den elfte mars, vilket jag hinner om jag tar tva-dagars kurser (ett antal sadana da, behover 36tim om jag har fattat ratt). Skulle inte mamma och mormor komma hit skulle jag nog aka hem.. usch det har ar svart det.. Ideer?

Lista

Hur svarar du i hemtelefonen? "Hello"

Hur svarar du i mobiltelefonen? "HEEEJ!" om det ar nagon svensk annars "hey"
Ringer det mycket till dig? Alldeles for mycket

Ringer du mycket? Sms:ar nog mer
Vem ringde du senast? Sofia
Hur mycket pengar har du? Sa jag klarar mig
Senast kramat och när? Delaney, for kanske en timme sedan
Antal timmar sömn inatt? 7
Sov du ensam? Japp
Vem sov du hos senast? Sofia, tva natter sedan
Vem sov hos dig senast? Sofia

Vem vet mest om dig? Manga, jag ar nog ratt oppen

Vem vet du mest om? Erika och Sofia
Vad ser du fram emot? Att fa komma hem och borja livet, hehe.
Vad vill du ha just nu? Nat att dricka

Vem hånar du? Usch sa elakt

Vem längtar du mest efter? Mamma, pappa, Peter och Erika
Vem vill du helst slippa? Ingen
Vem stör du dig på? Britney Spears!
Vem vill du sova bredvid inatt? Gullan, haha
Vilken buss åker du oftast? Har inte akt buss pa snart ett ar
Vilken årstid är det nu? Vinter/var
Har du varit kär? Ja.
Är du kär nu? Nej.
Är du en bra partner? Det hoppas jag
Har någon varit otrogen mot dig? Inte va jag vet
Har någon varit otrogen mot någon, med dig? Nej, jag tror inte det.
Har du varit otrogen? I andra klass om det raknas, hehe
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ibland

Vad åt du senast? Subway macka
Är du polare med grannarna? Mr Ronny ar cool
Har du varit på ett party? Oooo JA!
Har du varit utomlands? Japp
Var är dina syskon just nu? Han borde nog vara hemma nu
Vilken tid gick du upp imorse? 7:00
Vad gjorde du kl 2 inatt? Snarkade

Vad är det första du gör på morgonen? Slar upp ogonen
Vad ska du göra efter det här? Spara och publicera


Foraldrarfritt

Den har helgen som gatt har jag haft ungarna sjalv. Chris akte till Florida fredags morgon och dem kommer inte hem forran inatt (sondag natt). Har varit helt underbart maste jag saga. Lordagen var nog den basta dagen eller som abby sa "The best day of my whole life". Sofia kom over hit och vi bakade pizza (fran borjan!!), brownies och malade med malarfarg. Vi hade riktigt kul.

Idag, sondag, gick vi ut och hade picnick, malade med malarfarg som Trey fick for sig att halla ut pa golvet. Annars har vi tagit det lugnt idag, ungarna (las jag) har varit riktigt trotta, kollat lite pa film tillsammans. Nar vi sitter och tittar pa film kommer Laney upp med sitt lilla huvud framfor mitt och sager "Look Soph, look at my finger nail" hon hade dragit bort nastan halva nageln men hade inte alls ont sa jag fragade vart hon lagt nageln "Oh.. somewhere" Haha.

Nu ar jag hos Fia, vi ska bara kolla pa TV sen ska jag hem och sova. Har kommer lite bilder fran helgen.

                 

Tre veckor kvar

Om ca tre veckor kommer mamma och mormor hit, ska bli sa kul att fa visa dem allt som jag gor har borta (festa och vakta barn, hehe).
Som det ser ut nu sa forlanger jag nog inte. Min LCC hjalper mig ingenting, svarar inte i telefonen eller pa mail. Det ar ju egentligen mitt fel, jag skulle tagit tag i min credits langt innan nu, men det gjorde jag inte. Far stalla mig in pa att aka hem da. Hade en drom om det i natt. Alla mina kompisar hemma hade flyttat och pappa hade inrett mitt rum i rosa och rott och av nagon konstig anledning hade jag tre sangar. Wierd dream!

Pa tal om att sova, Chris fixade medicin at mig for min hals och det har hjalpt. Ena ska man spraya pa halsmandlarna och den andra ska man ta innan man lagger sig. Den sista somnar man av pa 15 min. Jag hann knappt badda rent min sang innan jag somnade, kommer sakert bli beroende.

Imorgon aker Chris ner till Florida och jag har kidsen for mig sjalv hela helgen. Fia ska komma over och vi tanka baka pizza, kakor massa sant dar roligt. Hehe.

Ska ga till rummet nu och kolla pa Made. Ses!

Helgen

Sa i lordags akte vi forst hem till Jon och hade lite "fest", bara hangde lite. Pa vagen dit fick jag och Fia em varsin alla-hjartansdags-present av Nick. Ett litet hjarta med M&M i, hehe. Hos Jon var det val helt OK, vi drog dock darifran ratt tidigt for att aka till den andra "festen". Vi satt mest och pratade, riktigt roliga skona killar. Pa nagot konstigt vis fixade jag och Fia en photoshoot pa mandag! En av killarna dar var visst proffisionell fotograf. Sa det borde bli kul!

Idag har vi annars bara varit. Akte till Mallet och shoppade, fick med mig 12 par strumpor (haha), en kofta och en vast! Val behovligt. Sen kakade vi burgare pa Red Robin sen hem till Fia och kollade pa film. Nu ska jag hem. Hej hej.

Bilder

Emelies fordelsedags present  Boken  Boken  Boken  Maggie Maggie  Lily  Gabrielle  Sno utanfor huset  Dagen efter  Picknick    Laney ute pa picknick  Trey ute pa picknick  Syskonkarlek  Abby stylade Laney   Trey lirar leap frog 

Veckan som gatt

Snon ar borta, stannade nog bara i 24 tim. Vagarna var dock hemska. Eftersom ingen anvander vinterdack har blir trafiken livsfarlig. Pa motorvagen korde vi 50 k/tim istallet for 120, plus att det blir skithalt. Kom iaf fram sakert. Att jobba hos den andra familjen ar jatteroligt. Trivs kanon, far lite daligt samvete da och da. Dem vill att  jag ska byta familj, hehe. Fast Chris berattade igar att jag kanske maste sluta dar eftersom Chris har fatt jobb nu och behover mig mer. Hoppas inte! Ar skont att fa byta barn ibland, usch va elakt... hehe.

Igar var iaf Gendell barnen HEMSKA! Grat hela dagen, och jag skamtar inte... Grat verkligen heeela dagen. Men idag var dem underbara. Vi hade riktigt kul, forst byggde vi med "logs", sen lekte Abby och Laney sjukhus medan Trey spelade pa sin Leap frog (typ som ett gameboy, fast dem lar sig alfabetat osv).

Nu ikvall ska vi pa militarfest. Hoppas det blir kul. Just ja, mina halsmandlar ar stora som fotbollar sa Chris kopte medicin at mig. En sprayar man i munnen och den andra tar man pa kvallen innan man ska sova, aka somnmedel. Hehe. Lagger in lite bilder har pa bloggen, bilddagboken segar.

Hjalp sno!!!

I morse blev jag vackt vid 5.30  for Dave skulle flyga ner till Florida sa nogon var tvungen att ha koll pa ungarna. Det var meningen att Daves brorsa skulle bestalla taxi som dem skulle dela men brorsan forsov sig sa jag fick ga upp. Jag gar pa toa och Chris springer ner for att aka ivag och nar jag kommer ut sa star Trey utan for och sager "I'm up". 10 min senare vaknar Laney for hon kissade pa sig sen kommer Abby upp, vid 5.50 var alla uppe.

Vid sju kom Chris hem och jag fick mig en donut. Da fick jag mig ocksa en lektion om sno. Hon berattade att det skulle snoa idag och jag maste vara FORSIKTIG (typ kora 25km/t), dem hypar verkligen om sno harborta. Hon ringde skolorna och kollade sa dem var oppna idag, da hade det inte ens borjat snoa! Sjuka amerikaner.

Annars har den har veckan varit bra an sa lange. Jobbar pa, forsoker fixa sa jag far stanna, maste fortfarande fixa tre credits ratt sa snabbt, mamma och mormor kommer om mindre an en manad nu.

Ska val ut och skrapa bilen snart sa jag kan se, vil ju inte krocka....


Lugn helg

Jag var ledig heeeela helgen, sa skont. Den har helgen har vi bara tagit det lugnt och haft kul. I lordags akte jag, Em och Fia in till Goerge Town och shoppade, eller Emelie slappte vi av i DC dar hon skulle traffa en kompis som ar au pair i Conneticut. Vet att jag sa till dig mamma att inte shoppa mer, men jag fick med mig tva trojor hem och ett par jeans. For roligt att shoppa for att sluta. Sen fick jag ocksa tva trojor av Emelie som hon inte ville ha langre.

Sen pa kvallen hade vi lite tjejkvall men pizza, vin och ol sen kom killarna over. Nick, Brandon och Jon som ocksa tog med sig en kompis Holly. Vi drack ol och spelade Tabu, alskar det spelet. Tjejerna mot killarna. Att vi forlorade berodde bara pa att ingen av oss ar fran USA, Holly ar fran Nya Zeland. Vi fuskade, eller Fia fuskade, men vi forlorade anda... Suck... Det var en riktigt rolig kvall, garvade tills jag fic huvudvark.

Vaknade upp i Emelies barns rum uppe i vaningssangen vid typ 9 tror jag, aspigg. Gick ner i min fina isbjornspyjamas och kakade frukost sen akte jag och Fia och tog oss en timmes promenad sen hyrde vi tre filmer, sag tva av dem den trejde ska vi se ikvall.

Nu ar det bara alla pappren som ska skrivas i innan jag forlanger. Men jag ar inte saker pa att jag kan forlanga. For att fa stanna kvar maste jag ha 6 credits och jag har bara tre, maste fixa tre till snart + att jag maste ha varit med pa ett visst antal moten. Mailade min LCC nyss, far se vad ho sager. Men till juli kommer jag hem! Senare blir det inte.

Nu ska jag aka och posta julklapparna hem till Sverige. Battre sent an aldrig, visst?


Lite Sverige i USA

Det finns faktiskt en svensk reklam har, den har dock ingenting med Sverige att gora. Det ar reklam for en mobil + deras telefonnat. Killen i reklamen ar runt 30 ar och heter Sven (of course), blond krulligt har och blaa ogon. Den borjar med "Vakna Alexandra" Sen ar resten pa engelska men med svensk dialekt. Sa himla rolig. Typ, " I saw the weather today and it's gonna be cold.. so bundle up" Med SVENSK dialekt, haha. Den slutar med att en man sager "If you can't get a Sven get a.." och sen mobilnamnet da... Lite roligt info sa dar.

Annars blir det nog forlangning for mig. Tror det iaf. Jag vill hem i borjan av juli och det vet dem om och ar OK med. Men jag vill prata med med mamma och pappa innan allt blir klart och jag har till fredag pa mig, sa ring imorgon igen snalla...

Snabb uppdatering

Forra veckan var ju Ida tillbaka har i Annapolis. Va jattekul att fa sa henne igen, egentligen gjorde vi inget sarskilt bara umgicks. Nyar firade vi tillsammans och i lordags fyllde Emelie 21 ar!

Dagen innan, fredag, hangde vi hos Fia hela dagen tillsammans. Gick ut och at sen hem till Fia da och dar hall vi pa och tog fula kort pa varandra. Sa himla skont att bara fa umgas alla vi fyra igen. Lordagen var da annars den stora dagen. Jag jobbade pa dagen och vid sex akte jag over till Fia dar vi borjade med Emelies Scrapbook. Blev himla fint maste jag saga:) Sen akte vi till en krog, Ramshead (dar var vi pappa), och vantade in Em. Nar hon val kom satte vi pa henne en ogonbindel och tog med henne pa toan. Dar bytte vi hennes klader mot en ballerinakostym.. Haha! Hon holl nog ut i iaf 20 min, stolt.

Vid sex pa morgonen pa sondagen akte vi till flygplatsen for att lamna av Ida. Trakigt att saga hej da, men fan vi ses ju om nagra manader bara.

Annars har Laney borjat blivit riktigt tjejig. Typ "I just wanna hang out today with you Sofia" eller "Why are you sitting there with Trey forever and ever?" Hehe. Och alltid lyckas hon klamma in Usually, totally och like i varje mening.

Mamma och pappa skulle vilja att ni ringer, har lite att prata om.

Jobb

Idag var en bra dag. Jobbade hos andra familjen och precis nar jag skulle aka hem berattade dem att dem ville aka till Grekland eftersom Nilos (pappan) ar halvgrek eller nat sant. Dem vet att jag har varit dar mycket och gillar landet, sa dem fragade om jag vill folja med dem ner och jobba tre veckor en manad:) Inget ar bestamt, men va kul det skulle vara om det blev sa!

Imorgon ar annars en trakig dag... Tanker pa er! <3

Nagra bilder pa bilddagboken fran nyar!

2008

Hela den har helgen har varit underbar, jag har fatt spendera den med manniskor jag tycker valdigt mycket om. Ida kom hit fran San Fransisco, Sofia kom tillbaka fran Sverige, Emelie var redan har liksasa jag:) Dagen fore nyarsafton akte vi alla till Target for att snabbshoppa julklappar till varandra, Sofia hade redan kopt till oss sa vi andra hade pa oss 20 min att hitta nat. Jag kopte en pyjamas med fygande kor pa till Em och till Fia kopte jag en ring och orhangen. Av Fia fick jag orhangen och en skarf och av Em fick jag en CD med Brad Paisley. Var bara sa himla kul att antligen ha alla fyra samlade igen sa vi hade en sleep over hos mig. Klockan 11 la vi oss och sov!
Jag jobbade dagen efter till halv 3 sen akte vi hem till Em och fixade oss och var val klara vid 6 tiden.
Jag: Skont att vara ute i god tid.
Ida: Jo, men vi har ju inte druckit nat, nu kanske man minns tolvslaget.

Sen akte vi hem till Nick som hade lagat middag till oss. Efter ett tag rullade det in med lite mer folk och vid 10 tiden akte vi alla till Bobby som hade fest. Innan vi ens kommer dit ar Fia trasig. Hemma hos Em branner Em henne med locktangen och pa vag ut till bilen ramlar hon och skrapar upp HELA knat. Val hos Bobby spiller Sofia ut ol over hela deras heltackningsmatta och jag river ner duschdraperiet, jag tappar ett lepsyl i toaletten som Ida tar upp. Later kanske inte sa kul men det var det. Mycket skoj hade.

Jag och Fia sov over hos Nick. Det var himla roligt att ga genom kvallen pa morgonen. Det var valdigt manga som var pa lyset pa nyar om man sager sa.

Hittade Ida hemma hos Fia sa da gick vi genom kvallen annu en gang. Sen akte jag for att jobba i 5 tim sen akte jag tillbaka till Fia och tittade pa Heartbreak Kid. Rolig! Sen pratade vi om vad alla i slakten hette.
Jag: Vad heter din farmor?
Ida: Hmm.... Va F*N.... Jag vet ju... Hon heter iaf Sundberg i efternamn.
Fia och jag: HAHA!

En jattebra helg!

Nu borjar ett nytt ar, nya tag!