Jobb

Idag var en bra dag. Jobbade hos andra familjen och precis nar jag skulle aka hem berattade dem att dem ville aka till Grekland eftersom Nilos (pappan) ar halvgrek eller nat sant. Dem vet att jag har varit dar mycket och gillar landet, sa dem fragade om jag vill folja med dem ner och jobba tre veckor en manad:) Inget ar bestamt, men va kul det skulle vara om det blev sa!

Imorgon ar annars en trakig dag... Tanker pa er! <3

Nagra bilder pa bilddagboken fran nyar!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej Sofia!
Nya äventyr?? När ska de åka till Grekland? och ska du med?? Hoppas allt är väl med dig. Här hemma är det på sluttampen med ledighet. Vi börjar jobba 7/1 och 1 månad därefter ska vi ner till Småland för att gratta mormor som fyller 65 och blir pensionär så småningom. Sen är det bara 16 dagar tills vi kommer till dig, det ska blir så himla kul och härligt att få träffa dig. Nu ska jag ner till tvättstugan , ska ta det sista i tumlaren.
Sov gott och ta hand om dig tills vi hörs igen.
Kramar.

2008-01-05 @ 23:45:49
Postat av: em

tack så mycket, tjugoett är en trist ålder men... =) här var längesen man läste, men allt verkar gå så bra ;D

Postat av: Pappa

Det här duger inte gumman, vi är flera med mig som kräver fler och mer uppdateringar. För tusan det är ju val i USA detta år och här hemma kommer rapporter tätare en snöfallen. Snart spelar Sverige mot USA i USA i fotboll (19/1) och som du säkert vet så tog Sverige silver i J-20 VM (hockey så klart). Kanada vann på övertid i finalen.

2008-01-07 @ 22:32:31
Postat av: Pappa

Glömde kramen

Kram

2008-01-07 @ 22:33:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback