Lugn helg

Jag var ledig heeeela helgen, sa skont. Den har helgen har vi bara tagit det lugnt och haft kul. I lordags akte jag, Em och Fia in till Goerge Town och shoppade, eller Emelie slappte vi av i DC dar hon skulle traffa en kompis som ar au pair i Conneticut. Vet att jag sa till dig mamma att inte shoppa mer, men jag fick med mig tva trojor hem och ett par jeans. For roligt att shoppa for att sluta. Sen fick jag ocksa tva trojor av Emelie som hon inte ville ha langre.

Sen pa kvallen hade vi lite tjejkvall men pizza, vin och ol sen kom killarna over. Nick, Brandon och Jon som ocksa tog med sig en kompis Holly. Vi drack ol och spelade Tabu, alskar det spelet. Tjejerna mot killarna. Att vi forlorade berodde bara pa att ingen av oss ar fran USA, Holly ar fran Nya Zeland. Vi fuskade, eller Fia fuskade, men vi forlorade anda... Suck... Det var en riktigt rolig kvall, garvade tills jag fic huvudvark.

Vaknade upp i Emelies barns rum uppe i vaningssangen vid typ 9 tror jag, aspigg. Gick ner i min fina isbjornspyjamas och kakade frukost sen akte jag och Fia och tog oss en timmes promenad sen hyrde vi tre filmer, sag tva av dem den trejde ska vi se ikvall.

Nu ar det bara alla pappren som ska skrivas i innan jag forlanger. Men jag ar inte saker pa att jag kan forlanga. For att fa stanna kvar maste jag ha 6 credits och jag har bara tre, maste fixa tre till snart + att jag maste ha varit med pa ett visst antal moten. Mailade min LCC nyss, far se vad ho sager. Men till juli kommer jag hem! Senare blir det inte.

Nu ska jag aka och posta julklapparna hem till Sverige. Battre sent an aldrig, visst?


Kommentarer
Postat av: Pappa

Julklappar nu...!? Är det för årets jul, 2008, så är du verkligen tidigt ute. Bra jobat gumman.
Hm.. tre credits kvar och en massa möten. Jag tycker jag känner igen beteendet från din bror. Måste ligga i släkten och då menar jag inte på din fars sida.... Bara att kämpa på då tiden som är kvar.

Kram

2008-01-14 @ 23:09:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback