Forlanga eller inte?

Sa har ligger det till. Jag maste skicka in min forlagningsanmalan inom tva dagar, jag vet dock inte sjalv om jag vill forlanga ar ratt redo att fa aka hem men familjen har vill att jag stannar. Jag maste iaf skaffa tre credits innan den elfte mars, vilket jag hinner om jag tar tva-dagars kurser (ett antal sadana da, behover 36tim om jag har fattat ratt). Skulle inte mamma och mormor komma hit skulle jag nog aka hem.. usch det har ar svart det.. Ideer?

Kommentarer
Postat av: Pappa

Klart du ska stanna till sommaren. Detta är hittills ditt livs resa, passa på och njut medans du kan. Eskilstuna och Sverige står stadigt kvar, var så säker. Glöm bara inte ansökningen till högskolan.

Kram

2008-01-31 @ 17:41:54
Postat av: ulf

Håller med! Stanna kvar när du ändå är där, det blir aldrig samma sak att åka tillbaka nångång, och som för övrigt kanske aldrig blir av.
"My last summer in Annapolis" låter som snyftare på bio.

2008-01-31 @ 21:17:25
Postat av: linda

Jag håller med de ovanstående. Även om du är färdig med Annapolis så kanske du inte är färdig med USA? Ett halvår är lång tid, men ändå ganska kort tid när man tänker på att du lever i typ 80 år.. jag kan tänka mig att du kommer ångra dig om du inte stannar. Men du känner förstås själv... lycka till i alla fall!!

Postat av: Elli

Hällby sommaren-08 eller Annapolis sommaren-08? Välj själv. Det är allt jag har att säga :)

2008-02-01 @ 09:37:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback