2008

Hela den har helgen har varit underbar, jag har fatt spendera den med manniskor jag tycker valdigt mycket om. Ida kom hit fran San Fransisco, Sofia kom tillbaka fran Sverige, Emelie var redan har liksasa jag:) Dagen fore nyarsafton akte vi alla till Target for att snabbshoppa julklappar till varandra, Sofia hade redan kopt till oss sa vi andra hade pa oss 20 min att hitta nat. Jag kopte en pyjamas med fygande kor pa till Em och till Fia kopte jag en ring och orhangen. Av Fia fick jag orhangen och en skarf och av Em fick jag en CD med Brad Paisley. Var bara sa himla kul att antligen ha alla fyra samlade igen sa vi hade en sleep over hos mig. Klockan 11 la vi oss och sov!
Jag jobbade dagen efter till halv 3 sen akte vi hem till Em och fixade oss och var val klara vid 6 tiden.
Jag: Skont att vara ute i god tid.
Ida: Jo, men vi har ju inte druckit nat, nu kanske man minns tolvslaget.

Sen akte vi hem till Nick som hade lagat middag till oss. Efter ett tag rullade det in med lite mer folk och vid 10 tiden akte vi alla till Bobby som hade fest. Innan vi ens kommer dit ar Fia trasig. Hemma hos Em branner Em henne med locktangen och pa vag ut till bilen ramlar hon och skrapar upp HELA knat. Val hos Bobby spiller Sofia ut ol over hela deras heltackningsmatta och jag river ner duschdraperiet, jag tappar ett lepsyl i toaletten som Ida tar upp. Later kanske inte sa kul men det var det. Mycket skoj hade.

Jag och Fia sov over hos Nick. Det var himla roligt att ga genom kvallen pa morgonen. Det var valdigt manga som var pa lyset pa nyar om man sager sa.

Hittade Ida hemma hos Fia sa da gick vi genom kvallen annu en gang. Sen akte jag for att jobba i 5 tim sen akte jag tillbaka till Fia och tittade pa Heartbreak Kid. Rolig! Sen pratade vi om vad alla i slakten hette.
Jag: Vad heter din farmor?
Ida: Hmm.... Va F*N.... Jag vet ju... Hon heter iaf Sundberg i efternamn.
Fia och jag: HAHA!

En jattebra helg!

Nu borjar ett nytt ar, nya tag!

Kommentarer
Postat av: Pappa

God fortsättning

Nyårsfirandet gick över förväntan, jag återkommer med mer utförlig information så fort jag har tagit del av polisrapporten......

Kram

2008-01-02 @ 20:01:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback