10 april

Det ar datumet mitt flyg gar.. Jag kommer att flyga fran BWI (Baltimore-Washington International) till Philadelphia, Pennsylvania till Frankfurt for att sedan flyga hem till Arlanda. Vet inte an vilken tid jag kommer att landa.

Kanns pissigt nu att behova lamna, jag och Chris pratade idag om hur snabbt allt kommer att aterga till det normala hemma och det ar da jag kommer borja sakna alla har borta. Har lite mer an en manad kvar har och den ska jag njuta av!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ta hand om dig!!
Kram från mor

2008-03-07 @ 14:04:00
Postat av: Pappa

Jag antar att du vill ha skjuts hem då. Det är ju en månad kvar så passa på att roa dig så gott du kan.

Kram

2008-03-07 @ 17:54:09
Postat av: Moster Matina

Jaa vad ska jag säga mer än att vi alla längtar efter dig.Mest lilla Linn för hon frågar varje gång vi kollar vad du skrivit när du kommer hem.Har liiiiite svårt att förklara för henne att du är jääääääätelångt borta så kom hem så slipper jag det problemet.Hon tror ju typ att fortfarande är i E-tuna.Njut av den tiden du har kvar nu men om jag känner dig rätt så kommer du snart vara där igen.
Kram från oss i Småland.

2008-03-07 @ 22:08:24
Postat av: Elli

Fan Sofia. Det känns som att vi har värsta kontakten men bara så att du vet så saknar jag dig massor och är evigt tacksam att jag fått bo och vara hos/med dig. Saknar dig och ja NJUT men tänk på att USA finns kvar, och du har ett cleant record och kan komma tillbaka

2008-03-07 @ 23:25:52
Postat av: Sandra

faan va kul att du kommer hem gumman! Du ska fan bo hos mej, visst? ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback